Što je vez i
kako se aplicira

Tekstil

Vez je pogodan za apliciranje na sve vrste
materijala
i brojne kategorije tekstilnih artikala.

Vez je pogodan za apliciranje na sve vrste materijala i brojne kategorije tekstilnih artikala.
Upotreba vrhunskih konaca omogućava normalno održavanje vezenih artikala (otkuhavanje, stone-wash) i čest je slučaj da vezeni motiv nadživi artikl na koji je apliciran. Vez oplemenjuje i daje posebnu draž i najjednostavnijem i najobičnijem komadu kućnog inventara, poput kuhinjskih krpa i posteljine.

Sam vez možemo podijeliti u 2 osnovne kategorije:
1.) Vezenje na ravnu (iskrojenu) i 2.) gotovu robu – u ovu kategoriju ubrajamo vezenje na iskrojenu robu, posteljinu, kuhinjske krpe, stolnjake, zavjese, deke, majice, jakne, kape itd. Važno je napomenuti da se kod gotovih artikala (jakne, košulje, majice i slično) vez ne može aplicirati na džepove bez da ih se zašije za podlogu, kao ni na sve dijelove gotovih rukava i nogavica (ovisno o dimenzijama motiva). Jakne, posebno zimske, potrebno je donijeti na uvid kako bi se odredila mjesta na koja je moguće aplicirati motiv.

Vezenje na majice, jakne, prsluke i sličnu robu

Vezenje na majice, jakne, prsluke i sličnu robu – zbog svojih dimenzija na ove artikle je moguće vesti gotovo sve i u svim tehnikama. Iako je kod nas uvriježeno mišljenje da se na T-shirt majice ne da vesti, to je posve neistinito.
Dapače, vez na T-shirt majicama najčešće izgleda i ljepše nego na polo pique majicama zbog toga što je tkanina od kojih se rade T-shirt majice kompaktnija, gušća i glađa, pa samim time vez izgleda ljepše i čistije.

Jakne i prsluci su posebno pogodni zbog materijala od kojih se proizvode, pa vez na njima izgleda najljepše.

S obzirom da se majice najčešće nose na golo tijelo, sa pozadinske strane artikla koristimo posebne folije i papire koji nakon vezenja gotovo u potpunosti otpadnu, pa stoga nema grebanja i neugodnog osjećaja kod nošenja, kako je to znalo biti.

Vezenje na kape

Vezenje na kape – u ovu kategoriju ubrajamo šilt kape, pamučne šešire, zimske kape, štitnike protiv sunca i slične proizvode.

Ovisno o dotičnom modelu, motivi se mogu aplicirati na čelo, bokove i potiljak kape s time da motiv može biti do 36cm duljine.
Kapa kao promotivan artikl je vrlo zahvalna zbog svoje cjenovne pristupačnosti, no za samo vezenje ima ograničavajuć faktor dimenzije motiva koje određuje sama forma i izvedba kape.

Vezenje na torbe

Vezenje na torbe – obzirom na veliku ponudu raznih modela na tržištu, torbu je potrebno donijeti na uvid kako bi se provjerilo može li se na dotični model aplicirati vez, te može li motiv biti apliciran na željeno mjesto u željenim dimenzijama.

Torbe su, zbog vrsta materijala od kojih se proizvode, vrlo zahvalne za vez i na većini torbi se s dimenzijama veza može ići u vrlo minimalističke dizajne koji mogu sadržavati npr. visinu slova od samo 3 mm!

Vezenje na platnene vrećice

Ukoliko ste i vi ekološki svjesna tvrtka, udruga ili pojedinci koji žele doprinijeti očuvanju okoliša i potičete ostale da to čine sigurno će vas zanimati naša ponuda platnenih vrećica i ekoloških poklona.

Potičemo tvrtke i udruge da u svojim promotivnim akcijama koriste platnene vrećice umjesto plastičnih i papirnih i tako pretvore svoj trošak marketinga u ulaganje u ekologiju i očuvanje okoliša.
Sve društveno odgovorne kompanije koriste u svoje promotivne svrhe platnene vrećice i tako šalju jasnu poruku svojim kupcima i klijentima. Budite i vi među njima i obratite nam se s povjerenjem!

Vezenje na ručnike

Naši personalizirani ručnici mogu biti elegantni dodatak svakoj kupaonici ili biti maštoviti, personalizirani ručnik na plaži. Personalizirajućim ručnicima izbjeći ćete konstantnu borbu koji je ručnik čiji. Odaberete boju ručnika, boju konca, motiv i sudjelovali ste u personalizaciji idealnog poklona za sve prigode.

Usluga izrade amblema

Usluga izrade prišivki amblema sa čičak trakom ili ljepljivom folijom ili jednostavno samo zašiti na majicu,kapu,jaknu i itd.

Prišivke ili ambleme izrađujemo kvalitetno strojnim vezom u svim bojama , veličinama i oblicima po Vašoj želji . Cijena prišivke ovisi o veličini same prišivke, broju komada prišivki koju naručujete te zahtjevnosti logotipa.

Kako naručiti

Personalizirani dodaci

01

Odaberi proizvod

U trgovini možete izabrati artikl po vašoj želji ili donijeti vlastiti na koji želite aplicirati motiv.

02

Personaliziraj

Izaberi dizajn koji želiš aplicirati na artikl i dostavite nam ga mailom ili osobnim dolaskom.

03

Preuzmi

Samo apliciranje motiva može trajati od 5 do 10 dana, ovisno o količini naručene robe.

Klijent je uvijek na prvom mjestu

Dostava

Kupljenu robu dostavljamo brzo i pouzdano, za robu naručenu iznad 1000 kuna dobivate besplatnu dostavu

Plaćanje

Na raspolaganju imamo gotovinsko ili virmansko plaćanje, sami odaberite željeni način plaćanja

Kvaliteta

Naši proizvodi su postojani i otporni na iskuhavanje, te je čest slučaj da vezeni motiv nadživi artikl na koji je apliciran.